«Юридична Газета» №2 (756) від 25 січня 2022 р.

Коментарі

Публікації

Інтерв'ю

  • Адвокатура Київщини потребує сталого розвитку!

    10 років новітньої історії адвокатського самоврядування пролетіли майже непомітно. І тепер настав час кардинальних змін — «великого оновлення», як його жартома називають самі адвокати, адже багато голів та членів рад адвокатів регіонів відбули 2 виборних строки підряд, що є максимально можливим за Законом України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність».

  • Юрист — це не лише про знання законів, а й про вміння вибудовувати правильні стратегії

    Нещодавно Ario Law Firm оголосила про старт програми стажування для студентів зі стипендією та можливістю подальшого працевлаштування. І доки триває відбір кандидатів потенційних стажистів, ми поговорили з одним з головних стратегів на полі юридичного мистецтва України, партнером Ario Law Firm Русланом СИДОРОВИЧЕМ і дізналися про старт його професійного шляху та ключові поради для юних правників, рецепти якісної співпраці колег у юридичній фірмі, наявні проблеми на ринку та шляхи їх вирішення і, безумовно, про всі деталі програми стажування.

  • «Не так важливо, наскільки сильно ти б’єш, Рокі, — важливо, як тримаєш удар»

    «Борись до кінця, біль тимчасовий, тріумф вічний», — ці слова відомого боксера Роя Джонса цілком можна перенести на діяльність юридичної фірми L.I.GROUP протягом 2020–2021 рр. Про те, як дитяче хобі приводить у світ боксерського промоутерства, чому українське законодавство не захищає професійного спортсмена від кабальних контрактів, чого чекати від практики банкрутства у 2022 р. та яким є рівень конкуренції на ринку юридичних послуг, ми говорили зі старшими партнерами L.I.GROUP Миколою КОВАЛЬЧУКОМ та Артуром МЕГЕРЕЮ.