09 квітня 2015, 15:51

Sayenko Kharenko визнана кращою юрфірмою в Україні рейтингом Best Lawyers International 2016

Sayenko Kharenko

Sayenko Kharenko визнана кращою юридичною фірмою в Україні за версією Best Lawyers International 2016 з найбільшою кількістю номінованих юристів в 17 практиках права, повідомили «Юридичній газеті» у юрфірмі.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


6 партнерів та 10 старших юристів були включені в рейтинг за значний досвід і досягнення, серед них Михайло Харенко, Володимир Саєнко, Назар Чернявський, Тетяна Сліпачук, Олександр Падалка та Дмитро Тараник, які щорічно отримують визнання, починаючи з 2009 року.

Два партнера фірми отримали найвище індивідуальне визнання: Володимир Саєнко був названий «Юристом року в Україні» у сфері корпоративного права, а Тетяна Сліпачук була названа «Юристом року в Україні» у сфері міжнародного арбітражу.

Best Lawyers International є одним з найбільш авторитетних рейтингових видань в юридичній сфері. Видання вже понад 30 років поспіль публікує рейтинг видатних юристів, складений на основі експертної оцінки професійної міжнародної юридичної спільноти.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати