13 листопада 2019, 13:11

У Києві презентували довідник "Digital Transformation of Ukraine. Vision 2025"

9 листопада на Київському міжнародному економічному форумі під час експертної панелі про цифрову трансформацію було презентовано новий інфографічний довідник "Digital Transformation of Ukraine. Vision 2025". Як зазначається, він допоможе тим, хто хоче зрозуміти, що таке цифрова трансформація, які основні вектори її розвитку, як змінюються принципи ведення бізнесу та державного управління.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


(для перегляду натисніть на зображення)

Page_00022

У довіднику зібрані докладні кейси про досвід великих українських компаній: приклади використання цифрових технологій в сфері фінансів, енергетики, агросекторі. Також пояснено, як зміниться спосіб отримання держпослуг, як це вплине на економіку, як відбуваються держзакупівлі і в чому суть електронного документообігу.

Інфографіка буде корисна не тільки власникам і топ-менеджменту компаній, але і бухгалтерам, юристам і всім, хто хоче бути в курсі інноваційних перетворень в країні і бізнесі.

Як зазначив Дмитро Осика, керівник програми цифрової трансформації DTEK: "Цифрову трансформацію в ДТЕК ми почали з мрії. Спочатку ми представили, яким повинен стати наш бізнес майбутнього. Для нас це цифрове підприємство, в якому технології допомагають людям, а люди розуміють користь і підтримку технологій. Далі ми сформували нашу стратегію Book of Dreams і з початку року почали її реалізовувати. До цифровізації ми підходимо усвідомлено: тільки там, де це корисно і доречно".

Ознайомитися із довідником можна за посиланням.

Довідник підготувало контент-маркетингове агентство Top Lead за підтримки генерального партнера DTEK, партнерів AEQUO, De Novo, Raiffeisen Bank Aval. Медіапартнери: Liga.net і BusinessViews. Експертний партнер: Digital Transformation Institute.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати