26 червня 2024, 17:56

Мінфін опублікував інформацію щодо заробітних плат в державних органах у січні-травні 2024

Пресслужба Мінфіну

На основі отриманих даних від розпорядників бюджетних коштів за квітень та травень 2024 року Мінфін оновив аналітичний інструмент («дашборд») щодо оплати праці та чисельності працівників.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Читайте також: «Як отримати грант до $15 тисяч українським підприємицям: інфографіка»

Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.

Зазначається, що до структури заробітної плати в зазначених місяцях вже входять грошові допомоги до відпусток та матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань, що впливає на збільшення рівня заробітної плати окремих працівників та в цілому по органу.

«Наразі Україна на шляху інтеграції до Європейського Союзу. Тому важливим є приведення системи державного управління у відповідність до принципів ЄС, та кращих міжнародних практик у цій сфері. Зокрема це стосується передбачуваності та прозорості системи оплати праці державних службовців. Міністерство фінансів продовжує щомісяця публікувати детальну інформацію щодо видатків на оплату праці в державному секторі», - прокоментував заступник Міністра фінансів Роман Єрмоличев.

Ознайомитися з детальною інформацією щодо оплати праці в державних органах, місцевих держадміністраціях та органах судової влади у 2024 році можна за посиланням або на «дашборді» за посиланням.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати