15 червня 2020, 15:54

Розпочалось дослідження «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України – 2020»

«Юридична Газета» оголошує про старт І етапу дослідження «Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України – 2020»: опитування корпоративних юристів та керівників українських/міжнародних компаній.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Для участі в дослідженні пропонуємо завантажити анкету за цим посиланням, заповнити та надіслати на e-mail: client.choice@yur-gazeta.com не пізніше 31 серпня 2020 року.

УВАГА: Заповнювати цю анкету мають право лише керівники українських або міжнародних компаній, юридичних департаментів або юрисконсульти. Анкети, заповнені іншими особами, не будуть допущені до завершального етапу дослідження.

У разі виникнення додаткових запитань пишіть на електронну адресу osmolovska@yur-gazeta.com або телефонуйте за номером: (044) 364-80-58.

Контактна особа: Олена Осмоловська, генеральний директор ЮГ.

*** 

«Вибір клієнта. 100 найкращих юристів України» – всеукраїнське дослідження якості надання юридичних послуг вітчизняними юристами, мета якого – допомогти корпоративним юристам і бізнесу в пошуку та виборі юридичного радника у відповідній галузі права в Україні.

Методологія рейтингу ґрунтується на маркетинговому дослідженні, яке відбувається у два етапи:

1 ЕТАП – опитування корпоративних юристів та формування списку ТОП-100 кращих юристів України за версією бізнесу (корпоративних юристів); 

2 ЕТАП – опитування юридичних компаній та формування списку юристів відповідно до вказаних практик за версією юридичних компаній.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати