08 June 2021, 19:42

The Best Lawyers in Ukraine 2022

Опубліковано в №11 (741)

Міжнародне рейтингове агентство Best Lawyers відзначило найкращих юристів та компанії за результатами дослідження The Best Lawyers in Ukraine 2022. «Юридична Газета» вже багато років виступає ексклюзивним локальним партнером та публікує результати рейтингу найкращих юристів у провідних практиках, лідерів цих практик.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Рейтинги Best Lawyers публікуються з 1983 р. У 2006 р. видання Best Lawyers стало міжнародним, і відтоді рейтинги найкращих у юридичній професії виходять більш ніж у 70 країнах. Головна їх мета — допомогти юристам та їх клієнтам знайти один одного, вибрати юридичного радника у відповідній сфері права в Україні та визначити свою конкурентну позицію на ринку.

Для перегляду натисніть на зображення

1Методологія визнання кращих юристів базується виключно на експертній оцінці колег, яка визначається шляхом голосування та відображає їх узгоджену думку щодо професійних здібностей номінантів у межах окремої юридичної практики. Подати кандидатуру юриста до складу номінантів дослідження Best Lawyers можуть клієнти, колеги або фірма. Визнані юристи автоматично повторно висуваються на наступне коло дослідження. Результати опрацьовують спеціалісти видання Best Lawyers, і номінант потрапляє до списку лише в тому випадку, якщо набере достатню кількість балів при голосуванні. Юрист не може номінувати сам себе і не може голосувати сам за себе. Усі виборчі бюлетені та надана інформація строго конфіденційні.

У The Best Lawyers in Ukraine 2022 юристи номінувалися у 61 практиці. Лише один юрист визнається лідером практики в номінації «Юрист року». Серед нових практик: виплати співробітникам, міграційне право, судові спори щодо якості продукції та цивільне право.

Best Lawyers називає кращу юридичну фірму року за напрямами практики. Номінація «Юридична фірма року» визначається на основі декількох факторів: відгуки юристів, визнаних кращими за індивідуальними практиками і компаніями, розмір та експертиза фірми в конкретній галузі практики, аналіз розвитку в цій сфері, а також дослідження, що стосуються загальних напрямків компетенції фірми.

Дані рейтингу свідчать про те, що дослідження охоплює все більшу кількість практик. Це говорить про поглиблення спеціалізації та диференціації в юридичній експертизі. Сьогодні, як і у минулі роки, у фокусі — персональний бренд юриста, власна професійна компетенція, особиста репутація та позиціонування серед колег.

2

Для перегляду натисніть на зображення

3

 

17

Для перегляду натисніть на зображення

1

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

18

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати