27 May 2019, 15:48

The Best Lawyers in Ukraine 2020

Міжнародне рейтингове агентство Best Lawyers визначає найкращих юристів та компанії за результатами дослідження The Best Lawyers in Ukraine 2020. «Юридична Газета» виступає ексклюзивним локальним партнером та публікує результати рейтингу найкращих юристів у провідних практиках та лідерів цих практик.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Рейтинги Best Lawyers публікуються з 1983 р. У 2006 р. видання Best Lawyers стало міжнародним. Відтоді рейтинги найкращих у юридичній професії виходять більше ніж у 70 країнах. Головна мета — допомогти юристам та їхнім клієнтам знайти один одного, обрати юридичного радника у відповідній сфері права в Україні та визначити свою конкурентну позицію на ринку.

Визнання кращих юристів базується виключно на експертній оцінці колег, яка відбувається шляхом конфіденційного голосування. Подати кандидатуру юриста до складу номінантів дослідження Best Lawyers можуть клієнти, колеги або фірма. Визнані юристи автоматично повторно висуваються на наступний цикл дослідження найкращих юристів. Результати опрацьовують спеціалісти видання Best Lawyers. Номінант потрапляє до списку лише в тому випадку, якщо набере достатню кількість позитивних балів у процесі голосування. Юрист не може сам себе номінувати та не може сам за себе голосувати. Всі виборчі бюлетені та надана інформація є суворо конфіденційними.

15 ст

Для експертів пропонується питання: «Якби Ви не змогли взяти справу, наскільки ймовірно, що Ви віддали б її кандидату?» Кандидати отримують рейтинг від 1 до 5, з можливістю залишити додаткові коментарі. «5» — це найвищий бал, який вказує, що експерт неодмінно передасть справу кандидату. «1» — найнижча оцінка, яка вказує, що експерт не передасть справу кандидату. Можливість вибору «Не знаю» також доступна та означає, що експерт не ознайомлений з роботою конкретного кандидата, не має можливості оцінити та визначитися з оцінкою.

31 ст

Адвокатам не дозволяється голосувати самостійно. Одним із критеріїв оцінки є перевірка відповідності: підтверджено, що кандидати мають хорошу репутацію в національних асоціаціях юристів. У дослідженні The Best Lawyers in Ukraine 2020 юристи номінувалися у 27 практиках, серед нових практик: «гірниче право», «охорона довкілля», «конфіденційність та безпека даних». Лише один юрист визнається лідером практики в номінації «Lawyer of the Year».

41 ст

Best Lawyers визначає кращу юридичну фірму року за напрямками практики. Другий рік поспіль нова номінація «Юридична фірма року» визначається на основі таких критеріїв: відгуки юристів, визнаних кращими за індивідуальними практиками та компаніями, розмір і спеціалізація фірми в конкретній галузі практики, аналіз розвитку в цій галузі, а також дослідження, що стосуються загальних сфер компетенції фірми.

Дані рейтингу свідчать про те, що дослідження охоплює не лише беззаперечних лідерів ринку, але й загалом увесь ринок, оскільки в ньому представлені молоді юристи, які отримують високу оцінку за результатами голосування. Сьогодні, як і в минулі роки, у фокусі — особа юриста, тому що юридичний бізнес базується на людях. На першому місці у сфері юридичних послуг продовжує домінувати якісне персональне обслуговування клієнта, власна професійна компетенція юриста та особистий бренд.

(натисніть на зображення для перегляду)

23 ст

5 ст

2

1

(для перегляду натисніть на зображення) 

3_1

4

5_1

6

7

8

9

10

11

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати