28 листопада 2014, 15:31

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку інформує про показники розвитку фондового ринку України

Прес-служба Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку підбила підсумки реєстрації емісії цінних паперів за січень-жовтень 2014 року.

Як повідомила Алла Папаіка, директор Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР, протягом цього періоду ключові показники розвитку фондового ринку України зросли, у порівнянні з аналогічними даними попереднього року. Так, обсяг зареєстрованих цінних паперів протягом січня-жовтня 2014 року збільшився майже вдвічі й склав 186,26 млрд. грн. (без урахування АР Крим і м. Севастополя), включаючи акції, облігації, цінні папери ІСІ (інститутів спільного інвестування), опціонні сертифікати та облігації внутрішньої місцевої позики.

«Протягом січня-жовтня 2014 року Комісією зареєстровано 126 випусків акцій на суму 119,43 млрд. грн. (без урахування АР Крим та м. Севастополя), що майже в 3,5 раза більше у порівнянні з аналогічним показником 2013 року. Щодо обсягу емісій облігацій підприємств, то він досяг позначки у 34,54 млрд. грн. (також без урахування АР Крим та м. Севастополя), збільшившись на третину в порівнянні з таким самим періодом попереднього року», – поінформувала Алла Папаіка.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати