19 вересня 2023, 14:50

Asters — фіналіст престижної премії The Lawyer European Awards 2023

Asters

Asters увійшла до числа номінантів на отримання нагороди The Lawyer European Awards 2023 у двох категоріях:

  • юридична фірма року в Україні;
  • краща команда судової практики.

Серед критеріїв відбору номінантів: залучені фірмою нові клієнти, участь фірми в інноваційних проєктах/судових справах, а також успішне досягнення стратегічних цілей із розвитку. До суддівської колегії премії увійшли керуючі партнери відомих юридичних фірм та керівники юридичних департаментів провідних міжнародних компаній, зокрема Bayer CropScience, L'Oreal (Великобританія), Santander, HSBC, Shell plc та інші.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


"Номінації у цих двох престижних категоріях – велика честь для нас", – коментує співкеруючий партнер Asters Олексій Дідковський. – "Це визнання є свідченням наполегливої роботи та самовідданості всієї нашої команди, особливо нашої виняткової команди судової практики, у наданні високоякісних юридичних послуг нашим клієнтам. Невтомні зусилля, досвід і відданість судової команди у досягненні успішних результатів вирізняють їх як справжніх лідерів у сфері судочинства".

Престижну міжнародну премію The Lawyer European Awards було засновано журналом The Lawyer, найавторитетнішим юридичним виданням Великобританії, з метою визнання провідних фірм на ринку юридичних послуг у Європі.

Переможці The Lawyer European Awards 2023 будуть оголошені на гала-церемонії 23 листопада 2023 року в Лондоні.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати