21 липня 2023, 12:18

26-29 липня відбудеться VII Міжнародний форум "МЕДІАЦІЯ І ПРАВО"

З 26 по 29 липня 2023 року відбудеться VII Міжнародний форум "МЕДІАЦІЯ І ПРАВО", який організовує Українська академія медіації в межах Проєкту ЄС "CONSENT" спільно з Проєктом ЄС "Право-Justice" та Програмою USAID "Справедливість для всіх".


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Медіація та право

Форум "МЕДІАЦІЯ І ПРАВО" – найбільший в Україні спеціалізований захід міжнародного рівня з медіації для фахівців у галузі права, медіаторів та усіх зацікавлених осіб. Цьогоріч проведення форуму має особливе значення як координаційного майданчика для аналізу здобутого досвіду, викликів та досягнень у використанні медіації та інших АВС під час війни, а також їх ролі у подальшій відбудові України.

Крім цього, форум дозволить обговорити питання імплементації прийнятого напередодні війни Закону України "Про медіацію", а також питання ратифікації Сінгапурської конвенції з медіації. Важливою складовою форуму буде презентація кращих іноземних практик, інновацій та нових рішень у сфері медіації.

Спікерами форуму виступлять представники українських органів центральної влади, а також досвідчені українські та іноземні медіатори та арбітри.

У межах заходу заплановано проведення подій, присвячених окремим актуальним темам зі сфери медіації:

  • разом із представниками центральних органів влади обговоримо тему "ДЕРЖАВА І МЕДІАЦІЯ: СИНЕРГІЯ ДЛЯ ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ";
  • дізнаємося про досвід медіаторської спільноти на панелі "НЕЗЛАМНІСТЬ: МЕДІАТОРИ ТА МЕДІАЦІЯ В УМОВАХ ВІЙНИ";
  • почуємо про кращі практики та сучасні тренди в медіації від іноземних колег "МЕДІАЦІЯ У СВІТІ: ІННОВАЦІЇ ТА НОВІ РОЗРОБКИ";
  • поміркуємо над подальшими кроками на заході "ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ ЗАКОНУ УКРАЇНИ ПРО МЕДІАЦІЮ: ПРІОРИТЕТИ ВОЄННИХ ТА ПОВОЄННИХ ЧАСІВ";
  • розберемося в питаннях ратифікації Сингапурської конвенції з медіації;
  • поринемо у світ невербальної комунікації разом із неймовірним Марком Сегалом; 
  • довідаємося, як правильно комунікувати щодо медіації;
  • завершимо заходом для українських медіаторів для відновлення внутрішньої сили та активації ресурсів "Квітнемо разом".

Робочі мови: українська, англійська (під час заходу забезпечується синхронний переклад).

Місце проведення: платформа ZOOM.

Участь безоплатна.

Також по завершенню форуму всі учасники отримають електронні сертифікати з зазначенням кількості годин та переліком відвіданих заходів у межах форуму.

Зареєструватися на форум можна за посиланням. Ознайомитися з програмою можна тут.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати