09 June 2020, 10:00

The Best Lawyers in Ukraine 2021

Опубліковано в №11 (717)

Міжнародне рейтингове агентство Best Lawyers визначає найкращих юристів та компанії за результатами дослідження The Best Lawyers in Ukraine 2021. «Юридична Газета» виступає ексклюзивним локальним партнером та публікує результати рейтингу найкращих юристів у провідних практиках і лідерів цих практик.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Рейтинги Best Lawyers публікуються з 1983 р. У 2006 р. видання Best Lawyers стало міжнародним. Відтоді рейтинги найкращих в юридичній професії виходять у більше ніж 70 країнах. Головна мета — допомогти юристам та їхнім клієнтам знайти один одного, обрати юридичного радника у відповідній сфері права в Україні та визначити свою конкурентну позицію на ринку.

Визнання найкращих юристів базується виключно на експертній оцінці колег, яка відбувається шляхом голосування та відображає їхню узгоджену думку щодо професійних здібностей номінантів у межах окремої юридичної практики. Подати кандидатуру юриста до складу номінантів дослідження Best Lawyers можуть клієнти, колеги або фірма. Визнані юристи автоматично повторно висуваються на наступне коло дослідження. Результати опрацьовують спеціалісти видання Best Lawyers. Номінант потрапляє до списку лише в тому випадку, якщо набере достатню кількість позитивних балів у процесі голосування. Юрист не може сам себе номінувати, а також не може сам за себе голосувати. Вся надана інформація та виборчі бюлетені є строго конфіденційними.

У The Best Lawyers in Ukraine 2021 юристи номінувалися у 57 практиках. Серед нових практик: праця і зайнятість, індустрія розваг та вирішення критично важливих для існування бізнесу спорів. Лише один юрист визнається лідером практики в номінації «Юрист року». В цьому році 27 юристів стали лідерами у своїй експертизі.

Best Lawyers називає найкращу юридичну фірму року за напрямками практики. Номінація «Юридична фірма року» визначається на основі кількох показників: відгуки юристів, визнаних найкращими за індивідуальними практиками та компаніями, розмір та експертиза фірми в конкретній галузі практики, аналіз розвитку в цій галузі, а також дослідження, що стосуються загальних сфер компетенції фірми.

Дані рейтингу свідчать про те, що дослідження охоплює все більшу кількість практик. Це говорить про поглиблення спеціалізації та диференціації в юридичній експертизі. Сьогодні, як і в минулі роки, у фокусі — особистий бренд юриста, власна професійна компетенція, особиста репутація та позиціонування серед колег.

(для перегляду натисніть на зображення)

Лидеры-юристы

c5

1

2

3 (1)

4 (1)

5

6

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати