09 вересня 2024, 10:06

Miller Law Firm отримала нагороду на GR-премії 2024

Miller Law Firm

5 вересня Miller Law Firm отримала нагороду на Всеукраїнській GR-премії 2024 у спеціальній номінації “Best G2G Solution” за ініціативу зі створення міжнародного трибуналу щодо екологічних злочинів росії під час війни в Україні. 

Miller GR Award 1

Проєкт покликаний усунути прогалини в міжнародному законодавстві щодо притягнення до відповідальності за екоцид під час війни. Ініціатива полягає в тому, щоб створити спеціальний трибунал з юрисдикцією розслідувати злочини проти довкілля, вчинені росією, зокрема з лютого 2014 року, серед яких підрив Каховської гідроелектростанції в червні 2023 року, шантаж щодо Запорізької атомної електростанції протягом 2022-2024 років та інші акти, що становлять загрозу для світової безпеки.

Miller GR Award 2

Звернення Miller, підготовлено в межах проєкту громадської організації "UAnimals",  було адресоване до Ради з прав людини ООН з метою висвітлення даної проблеми та створення відповідного трибуналу.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


«Ця нагорода підтверджує, що ми як свідомі правники у своїй країні маємо вносити свій внесок в те, щоб покарання відбулось за всі скоєні злочини, навіть якщо для цього досі не існує відповідної юрисдикції», – прокоментувала партнерка практики вирішення спорів Каріна Панченко.

Miller GR Award 3

Довідка

Всеукраїнська GR-премія 2024 зосереджується на визнанні та нагородженні видатних досягнень у сфері громадських відносин і лобізму.

Організатори: LOBBY CLUB та Українська асоціація професіоналів GR та лобізму.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати