13 липня 2023, 11:18

Asters — фіналіст у двох номінаціях премії FT Innovative Lawyers Europe 2023

Asters

Asters стала фіналістом премії FT Innovative Lawyers Europe 2023 у двох номінаціях:

  • "Інновації у роботі з клієнтами": фірма увійшла до списку фіналістів завдяки новій юридичній практиці — War Time Crisis Team, робочої групи, яка створює унікальні рішення для забезпечення безперебійної роботи бізнесу клієнтів у воєнний час.

  • "Інноваційні юристи для консультування уряду": важлива перемога України у Верховному Суді Сполученого Королівства, який виніс рішення направити на судовий розгляд за повною процедурою, ініційовану Росією справу щодо єврооблігацій на суму 3 мільярди доларів США, випущених Україною у грудні 2013 року. Це знакове рішення створює для України можливість продовжити захист в англійських судах проти позову Росії.

Серед фіналістів премії понад 120 юридичних департаментів та юридичних фірм у 28 категоріях. Переможці будуть оголошені в Лондоні 21 вересня 2023 року.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Innovative Lawyers Europe 2023 від Financial Times — це премія, яка відзначає найкращі юридичні фірми та юридичні департаменти за інновації в юридичній практиці та веденні бізнесу.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати