28 червня 2024, 13:13

28-30 червня пройде виставка «Сила Конституції»

Команда юридичної фірми «Лігалакт»

День Конституції України - це важливе свято, яке знаменує собою становлення нашої України як суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави. Цього дня ми відзначаємо верховенство права, свободу слова та інші фундаментальні цінності, на яких ґрунтується українське суспільство.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


1

Тому, з нагоди 28-ої річниці Конституції України з 28 по 30 червня на залізничній станції Київ-Пасажирський відбудеться виставка «Сила Конституції».

На виставці будуть розміщені стенди з інформацією про найголовніші етапи розвитку історії Конституції України, фото та короткий опис кожного з цих важливих історичних періодів: від Руської Правди (XI–XII століття) до Конституції незалежної України, яка була прийнята 28.06.1996 року.

Ви зможете прочитати коментарі щодо певних норм Конституції України від таких громадських активістів, юристів та політиків, як Олексій Вадатурський, Олег Левченко, Дмитро Весельський, Юлія Дубіна, Сергій Ліпко, Катя Кононенко, Віктор Брагінський, Віктор Теслюк.

2

Цікаво буде спостерігати за тим, як намагалися змінити та змінювали Конституцію України президенти, тому що вся хронологія змін буде висвітлена на нашій виставці. Будуть навіть банери, які повністю присвячені структурі Конституції України.

На сьогоднішній день, ця інформація є вкрай важливою, щоб розуміти історію становлення нашого основного закону, який має найвищу юридичну силу.

 

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати