22 жовтня 2013, 16:25

Юрист року 2013

Опубліковано в №43 (385)

Цьогорічна церемонія нагородження переможців Всеукраїнського щорічного конкурсу на краще професійне досягнення «Юрист року 2013» відбулася 14 жовтня в приміщенні готелю «Прем’єр Палац». Незважаючи на те, що місце Номінаційний комітет Конкурсу обрав нетрадиційне (раніше вручення проводилося в Дипакадемії), ніхто про це не шкодував.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Почали, як зазвичай, з листів­поздоровлень. Зокрема, Президент України Віктор Янукович у своєму зверненні до юридичної громади наголосив на тому, що служіння закону й надалі має залишатися життєвим кредо всіх правників нашої країни.

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак також щиро привітав тих, чиїм життєвим вибором стало служіння закону й утвердження та зміцнення принципів демократії, захист прав і свобод людини та громадянина, із професійним святом – Днем юриста. Окрім усних привітань Голова Верховної Ради передав також цінний подарунок заступнику голови Спілки юристів України Катерині Коваль.

Привітання Прем’єр­міністра України Миколи Азарова зачитав юристам його радник Фідель Тимченко. «Сьогодні  такий час, що всі ми трохи юристи, – додав він від себе. – Звичайно, фахівці заслуговують на особливу повагу та увагу».

У своєму листі Глава Кабінету Міністрів також вітав покликання самовіддано захищати права і свободи громадян, забезпечувати право кожного на отримання незалежної та неупередженої правової допомоги.

Для відкриття і проведення урочистої церемонії нагородження переможців Всеукраїнського щорічного конкурсу на краще професійне досягнення «Юрист року 2013» на сцену було запрошено голову Союзу юристів України, Президента Всесвітньої організації юристів, Президента Світового Конгресу українських юристів Валерія Євдокимова, а також голову Номінаційного комітету Конкурсу, першого заступника голови Союзу юристів України Анатолія Коваленка.

Оскільки цього року «Юридична газета» стала ексклюзивним медіапартнером Конкурсу, довелося й мені також вийти на сцену – для оголошення результатів анкетування в номінації «Юрист року 2013». Пам’ятаєте, паралельно з роботою оргкомітету відбувалося наше незалежне опитування?

Так от, найкращим ТОП­менеджером у сфері юридичного бізнесу, за версією нашої газети, став Тімур Бондарєв, Керуючий партнер АО Arzinger, який, на жаль, перебував у відрядженні й не міг взяти участь в урочистостях. Тож замість нього почесну нагороду було вручено партнеру­засновнику АО Arzinger, кандидату юридичних наук Сергію Шкляру.

Детальніше про церемонію читайте на стор. 10–12 цього номера.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати