24 вересня 2020, 10:56

МВС незабаром запустить чат-бот «Вибори 2020»

Прес-служба МВС України

Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко під час зустрічі з головою Центральної виборчої комісії Олегом Діденко 23 вересня. У заході також взяла участь член ЦВК Ірина Єфремова.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Сторони обговорили підвищення ефективності інформаційної складової забезпечення виборчого процесу, зокрема, і в частині превенції різноманітних правопорушень, пов’язаних з виборами.

Читайте також: "У МОН нагадали про неприпустимість політичної агітації в школах"

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Антон Геращенко поінформував про систему роботи правоохоронців та нові напрацювання щодо забезпечення доброчесності виборчого процесу.

«Уже досить дієво працює геоінформаційний аналітичний портал МВС України Інформаційно-аналітична система «Місцеві вибори 2020», який призначений для моніторингу здійснених правопорушень та відображення публічної інформації про стан громадської безпеки в режимі реального часу. Нашим наступним кроком невдовзі стане запуск нового технологічного продукту – Чат-боту «Вибори-2020», який значною мірою підвищить захист волевиявлення громадян», – зауважив заступник Міністра внутрішніх справ.

Нагадаємо, Президент підписав закон, що дозволяє йти на місцеві вибори без довідки про несудимість.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати