18 червня 2015, 15:09

У ВААС відбудеться міжнародно-правовий форум 2015

Прес-служба Вінницького апеляційного адміністративного суду

19 червня за ініціативи голови ВААС Віталія Кузьмишина в приміщенні Вінницького апеляційного адміністративного суду відбудеться міжнародно-правовий форум 2015 на тему: «Правова реформа в Україні: Європейський вектор», повідомили у прес-службі суду.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


У заході візьмуть участь судді Вінницького апеляційного адміністративного суду, Вищого адміністративного суду України, Львівського окружного адміністративного суду та Одеського апеляційного адміністративного суду, а також судді та прокурори м. Кельце (Польща), представники Асоціації правників України, народні депутати України.

За словами голови ВААС Віталія Кузьмишина, подібні заходи необхідно проводити регулярно. Адже українське судочинство має бути максимально наближене до європейського, а такі круглі столи є черговими кроками до цього.

Міжнародно-правовий форум розпочнеться 19 червня о 10.00. Представники ЗМІ запрошуються до акредитації до 18 червня 17:00 год .

Звертатись за номерами: (0432) 55-75-14 – пресс-служба ВААС або (097)-695-02-03 – Марта Лукашик.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати