16 жовтня 2014, 13:15

Українська держслужба має бути в хорошій формі

Прес-служба Міністерства юстиції України

Про це наголосили європейські експерти Місії програми SIGMA на зустрічі з Мін'юстом та громадськістю з приводу обговорення проекту Закону України «Про державну службу». Антон Янчук, заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції повідомив, що Міністерство юстиції зацікавлене у здійсненні реформи державної служби і всіляко сприятиме її втіленню

 «Робота над новим законопроектом «Про державну службу» проходить конструктивно і до процесу залучається також громадський сектор. Важливим також є питання оплати праці в державному секторі», - зазначив Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко.

Експерти проекту SIGMA наголошували, що в процесі реформування важливо виробити певні однакові стандарти, щоб не ставити під загрозу міжвідомчу координацію та співпрацю. Вони наголосили, що для України дуже важливим питанням є реформування державної служби.

«Якщо ви хочете працювати з брюсельськими бюрократами з дуже складним європейським законодавством, потрібно, щоб ваша державна служба теж була у хорошій формі», - додали вони.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати