15 листопада 2014, 17:42

Адвокат Циганков заявив про тиск з боку колег та повідомив про проведення альтернативної конференції адвокатів м. Києва

Сьогодні в приміщенні Торгово-промислової палати України декілька київських адвокатів зібралися для обговорення вчорашньої конференції адвокатів м. Києва, що проходила за ініціативи голови Ради адвокатів м. Києва Інни Рафальської. На вказаному зібранні член Ради адвокатів м. Києва  Андрій Циганков  заявив, що через певний тиск та побоювання, він вимушений тимчасово вести свою адвокатські справи поза межами Київської області.

«На жаль, основна квінтесенція полягає в тому, що я змушений звертатися в області, де мене знають чи не знають,  з проханням забезпечити мені статус політичного біженця в адвокатурі. І не тому, що я боюся, що мені хтось наб'є обличчя ... Це не метод вирішувати питання в адвокатурі. Вчора (14.11. 2014 р. на конференції  адвокатів м. Києва - прим. ред.) розлючений натовп колишніх міліціонерів і колег готовий був мене позбавити ліцензії, права на адвокатську діяльність. А вранці, друзі зазначених осіб рвали б досьє моїх клієнтів у мене в офісі. Сьогодні я розумію, що і я і співробітники найближчим часом займемося тим, що досьє моїх клієнтів будуть вивезені з офісу і поміщені в офіси колег, які не перебувають в місті Києві. Я хотів би звернутись  до колег з будь-якої області, для того, щоб на час, поки в Києві буде панувати ситуація суду Лінча, щоб отримати статус біженця в адвокатурі», - зазначив пан Циганков.

На зібранні київських адвокатів в ТПП було озвучено, що завтра 16 листопада ц. р. в 11.00 в готелі "Пуща" (Пуща Водиця, вул. Юнкерів, 20) розпочнеться альтернативна конференція адвокатів м. Києва.

 

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати