15 листопада 2019, 16:18

KPMG в Україні запрошує взяти участь у Compliance Dilemma Forum 2019

KPMG в Україні

Перший в Україні форум про комплаєнс, що базується виключно на практичних кейсах. Кращі експерти з різних галузей діляться практичним досвідом і рішеннями.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


На Compliance Dilemma Forum ви отримаєте знання, як побудувати ефективну систему комплаєнс і правильно налагодити взаємодію в компанії.

Формат: одноденний захід, що складається з панельних дискусій та роботи з кейсами.

Учасники форуму знайдуть відповіді на питання, які стоять перед професіоналами у сфері комплаєнс:

 — Комплаєнс-культура. Як змінити свідомість співробітників. Як зробити комплаєнс-функцію «другом»? «Доносити» – це погано? Що може бути аргументом на підтримку інформатора в локальному середовищі? Як взаємодіяти з іншими підрозділами компанії (поліцейський або консультант)? Яка роль комплаєнс-офіцера найбільш ефективна?

Спікери: член ради директорів, комплаєнс-офіцер, керівник служби безпеки, директор з продажу/закупівель.

 — Роль функції інформаційної безпеки в побудові комплаєнс-функції. Як залучити співробітників до співпраці зі службою інформаційної безпеки? Дії в надзвичайних ситуаціях – як розподілити зони відповідальності в разі масштабної кібератаки? Людський фактор – чому і як потрібно навчати співробітників компанії?

Спікери: керівник служби безпеки, керівник підрозділу з інформаційної безпеки, член правління.

 — Сучасні етичні дилеми. Як впроваджувати толерантність і терпимість як нову норму сучасного суспільства в корпоративну культуру компанії? Як розслідувати етичні кейси порушення прав співробітників і що можна зробити, коли тільки «твоє слово проти його»?

Спікери: директор з персоналу, керівник корпоративної юридичної служби, представник громадської організації, комплаєнс-офіцер в галузі diversity, комплаєнс-юрист.

 —  Стратити не можна помилувати. Як працювати з «конфліктом інтересів», коли 50% співробітників і постачальників або родичі, або куми, або сусіди? Як бути, якщо фродстер володіє необхідним для компанії унікальним досвідом? Як зробити так, щоб уникнути реалізації «накатаних схем»?

Спікери: керівник юридичної служби, фінансовий директор, комплаєнс-офіцер, керівник служби безпеки, директор з персоналу виробничої компанії, операційний директор

Також на форумі будуть представлені актуальні практичні кейси. Серед них:

Конфлікт інтересів (потік 1)

Використання корпоративних коштів керівництвом компанії в особистих цілях-комерційним директором, комплаєнс-менеджером і виконавчим директором у FMCG-компанії.

Просування ролі комплаєнс (потік 2)

10 аргументів: для чого комплаєнс потрібен компанії. Як просувати комплаєнс всередині компанії?

Доповідачі Форуму: Директори департаментів комплаєнс, внутрішнього контролю та аудиту, безпеки, а також корпоративні юристи, ризик-менеджери, незалежні експерти та ін.

У форумі візьмуть участь 200+ CEO, CCO, CFO, CSO, комплаєнс-офіцери, керівники департаментів комплаєнс, безпеки, внутрішнього контролю, КРУ, директори юридичних служб, начальники управлінь протидії шахрайству, операційних ризиків, а також консультанти та аудитори.

Форум відбудеться в Києві 20 листопада 2019 року, готель Хілтон з 9:00 до 18:00.

За будь-якою інформацією стосовно заходу звертайтеся до Олени Мардаль за тел.: +380 (44) 490-55-07 або e-mail: omardal@kpmg.ua

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати