26 листопада 2014, 14:35

В персональному складі Правління Національного банку України відбулися зміни

Національний банк України

У персональному складі Правління Національного банку України відбулися зміни, пов’язані з удосконаленням організаційної структури регулятора, на виконання Стратегічної програми реформування банківської системи та реорганізації Національного банку України.

Наказом Національного банку України від 25.11.2014 відповідно до статті 16 Закону України "Про Національний банк України" Департамент персоналу, визначено структурним підрозділом, що забезпечує виконання Національним банком України основної функції, керівник якого за посадою, входить до складу Правління Національного банку України.

Зазначимо, що з 25 листопада 2014 року директором Департаменту персоналу Роман Борисенко є членом Правління Національного банку України.

Нагадаємо, що Правління Національного банку України складається з одинадцяти осіб: Голови Національного банку, заступників Голови Національного банку та керівників структурних підрозділів Національного банку, що забезпечують виконання Національним банком основної функції (Генеральний департамент банківського нагляду, Генеральний департамент грошово-кредитної політики, Департамент бухгалтерського обліку, Департамент персоналу, Юридичний департамент).

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати