26 листопада 2014, 11:56

Обрано членів до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від вчених

Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого

У м. Харкові було проведено з'їзд представників юридичних вузів і наукових установ для призначення членів Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів.

Делегати обрали головою з’їзду ректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого В.Я.Тація та секретарем − декана юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна Т.Є.Кагановську. Представники юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ також обрали мандатну та лічильну комісії, які перевірили повноваження всіх учасників.

Зазначимо, що під час заходу було запропоновано 2 кандидатури до складу КДКП: кандидат юридичних наук, заступник декана юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Олександр Михайлович Ковальчук та доктор юридичних наук, професор кафедри теорії держави і права Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Станіслав Петрович Погребняк.

 За результатами таємного голосування членами Кваліфікаційно-дисциплінарної  комісії прокурорів призначено О.М.Ковальчука та С.П.Погребняка.

 Нагадаємо, що нещодавно на з’їзді адвокатів у м. Мукачеве від адвокатської спільноти до складу КДК прокурорів був призначений Анатолій Коваленко.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати