14 квітня 2015, 10:31

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна - фіналіст European Tax Awards 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери»

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна увійшло до числа номінантів на отримання престижної премії European Tax Awards 2015 видання International Tax Review в категорії «Фірма року у сфері оподаткування в Україні».


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Премія The European Tax Awards була заснована журналом International Tax Review, одним із найбільш авторитетних видань у сфері податків. Щорічно у рамках премії журі визначає провідних гравців європейського ринку, ґрунтуючись на таких критеріях, як розмір практики, інноваційний підхід та складність супроводжуваних проектів.

Переможці премії The European Tax Awards 2015 будуть оголошені на урочистій церемонії, що відбудеться 21 травня 2015 року в готелі Grosvenor House у Лондоні.

З більш детальною інформацією щодо премії European Tax Awards 2015 та повним списком претендентів можна ознайомитись за посиланням.

ЄПАП Україна є ексклюзивним представником міжнародної мережі Taxand в Україні з 2008 року. Міжнародна мережа Taxand - найбільша асоціація незалежних податкових консультантів міжнародних компаній, що об'єднує більш ніж 400 податкових партнерів та 2 000 податкових консультантів майже в 50 країнах світу.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати