10 серпня 2021, 12:45

ААУ запрошує взяти участь у Law & Trade Forum 2021

ААУ

Law & Trade Forum – унікальний захід ААУ, який дає можливість об’єднати зусилля бізнесу та адвокатури з метою вирішення головних проблем у сфері міжнародної торгівлі та захисту бізнесу.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Читайте також: "ААУ розпочала прийом документів кандидатів на посади Президента, Віцепрезидента та членів Правління ААУ"

Law_Trade_2021

Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розглядів спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів. Дасть відповідь на питання як захистити цифрові дані та активи своєї компанії. Обговоримо останні тренди інтернет-бізнесу, кібербезпеку та оподаткування.

Дата проведення: 24 вересня 2021 року

Місце зустрічі: IQ Business Center, вул. Болсуновська, 13-15

Час проведення: 09:00 – 17:30

Що саме розглядатимемо:

  • Податкова практика та Зовнішньоекономічна діяльність: оподаткування зовнішньоекономічних операцій; судова практика з адміністративних спорів; бюро економічної безпеки: орган боротьби з економічними правопорушеннями; податкові спори: остання судова практика; інтернет-послуги нерезидентів: як платити ПДВ за новими правилами; податкова амністія, податковий борг підприємства;
  • Електронна комерція.  Інтернет бізнес: тренди e-commerce в 2021 році; правові аспекти та перспективи розвитку E-менеджменту; кібербезпека: захист і зберігання цифрових активів; ризики ІБ: захист онлайн-бізнесу від кібершахраїв; судові спори щодо авторського права в онлайн бізнесі; 
  • Торговельне право, митниця, спори щодо зовнішньоекономічної діяльності: митниця і бізнес: проблеми співпраці; судова практика у спорах щодо зовнішньоекономічної діяльності; практичні рекомендації укладення договорів у ЗЕД; правовий супровід і забезпечення в міжнародній торгівлі; міжнародний арбітраж, пошук активів; арешт майна іноземних компаній; 
  •  Інвестування. Міжнародна торгівля. Комплаєнс: інвестиційні спори; відкриття ринку землі в Україні; інтелектуальна власність як об'єкт міжнародної торгівлі; фінансовий моніторинг 2021: суб’єкти, порядок проведення, відповідальність; банківській комплаєнс,  як елемент торговельного процесу. 

Серед спікерів: представники бізнес-спільноти, іn-house lawyers, провідні адвокати, міжнародні експерти, судді та ін.

Форум відбудеться у двох форматах: офлайн та онлайн

Детальна інформація та реєстрація за посиланням.

З радістю дамо відповідь на ваші запитання:

  • З приводу партнерства:

Аксьонова Анна Дмитрівна, aksenova@uaa.org.ua, тел.моб.: +38 (067) 441 10 27

  • З приводу питань участі та оплати:

Плотнікова Лілія Віталіївна, plotnikova@uaa.org.ua тел.моб: +38(067) 327 53 32

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати