20 листопада 2014, 11:33

З’їзду адвокатів не буде?

«»

20 листопада 11:00. Як повідомляє кореспондент «Юридичної газети», що знаходиться зараз в місті Мукачево, де сьогодні та завтра має проходити черговий ІІІ З’їзд адвокатів України, делегати не можуть потрапити до приміщення, в якому заплановано провести захід – до Евентум Холу (вул. Автомобілістів, 13, м. Мукачеве).

За словами Голови Національної асоціації адвокатів України Лідії Ізовітової, адміністрація Евентум Холу повідомила їй, що повернула гроші за оренду залу та не може впустити делегатів З’їзду, посилаючись на те, що ще не завершили ремонт приміщення.

Голова Ради адвокатів міста Києва Інна Рафальська заявила, що НААУ відмовляється реєструвати делегатів від міста Києва, що були обрані на конференції РАмК 14 листопада 2014 року (було обрано 60 делегатів). Лідія Ізовітова відзначила в коментарі кореспонденту ЮГ, що згідно з квотою, київську адвокатуру на З’їзді повинні представляти 34 делегати.

Нагадаємо, 20-21 листопада 2014 року в м. Мукачево має пройти ІІІ З’їзд адвокатів України, на якому мають бути вирішені питання, зокрема, щодо призначення представника до складу Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів та щодо призначення членів Вищої ради юстиції.

Як повідомлялось раніше, народний депутат України Віктор Балога, оцінюючи непросту ситуацію, що виникла на сьогодні в Українській адвокатурі, рекомендував не проводити скандальний, за його словами, З’їзд адвокатів України м. Мукачево. Про це він повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook: «Судячи з заяв у пресі, з’їзд буде скандальним. А мені б не хотілося, щоб Закарпаття стало майданчиком для чиїхось розборок. Тому, прошу організаторів цього заходу, Національну Асоціацію адвокатів України, хто б за нею не стояв, перенести свій з’їзд в інше місце».

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати