19 грудня 2014, 17:14

З’їзд адвокатів, можливо, не обиратиме членів Вищої ради юстиції, - Інна Рафальська

Вчора, 18 грудня 2014 року, мало відбутись продовження конференції Ради адвокатів міста Києва для прийняття рішень з кількох питань: часткова ротація складу Ради адвокатів міста Києва, дообрання членів Ревізійної комісії міста Києва, Клаліфікаційно-дисциплінарної комісії міста Києва.

Та для продовження її роботи до набрання кворуму не вистачило 18 делегатів. Тому адвокати вирішили продовжити конференцію вже в січні наступного року.

Під час проведення реєстрації «Юридична газета» поцікавилась в Голови Ради адвокатів міста Києва Інни Рафальської, як вона бачить продовження З’їзду адвокатів України, в якому, нагадаємо, теж оголошено перерву: «В цьому питанні ми виходимо з того, що наразі Голова Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Сергій Козьяков заявив про те, що в проекті судової реформи передбачено об’єднання Вищої ради юстиції та Вищої кваліфікаційної комісії суддів і повноважень цих органів. Я думаю, що навряд чи ми дочекаємось обрання окремо членів Вищої ради юстиції, а З’їзд адвокатів України буде обирати до ВККС чотирьох своїх представників. А коли це буде, невідомо. Думаю, що продовження З’їзду ми матимемо не скоро».

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати