11 серпня 2014, 9:54

Змінено реквізити рахунків за одержання інформації з держреєстрів

Прес-служба Державної реєстраційної служби України

З 01 серпня 2014 року кошти, які є платою за одержання відомостей (витяг, виписка, довідка, публікація повідомлень тощо) з державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України та Державна реєстраційна служба України, зараховуються до загального фонду Державного бюджету України.

Дані зміни набирають чинності відповідно до Закону України від 31 липня 2014 року № 1622-VII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік». Про це «Юридичній газеті» повідомляє прес-служба Державної реєстраційної служби України.

Органи Державної казначейської служби України по всій території України відкрили рахунки за кодом класифікації доходів бюджету 24060300 «Інші надходження» для належного виконання Закону України щодо спрямування зазначених коштів до загального фонду Державного бюджету України

Державна реєстраційна служба також звертає увагу на те, що за інформацією щодо реквізитів рахунків потрібно звертатися до державних реєстраторів реєстраційних служб територіальних управлінь Міністерства юстиції України. Зазначені реквізити рахунків найближчим часом будуть розміщені на офіційному сайті Державної реєстраційної служби України.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати