30 липня 2014, 13:46

Затверджено зміни до процедури нагляду за реєстрацією акціонерів та проведення їх загальних зборів

Прес-служба НКЦПФР

29 липня 2014 року відбулось чергове засідання Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, на якому було схвалено проект рішення «Про затвердження змін до Порядку нагляду за реєстрацією акціонерів, проведенням загальних зборів, голосуванням та підбиттям його підсумків на загальних зборах АТ (акціонерних товариств)».

Як повідомив на засідання директор Департаменту контрольно-правової роботи НКЦПФР Олег Мисюра, зазначеними змінами Комісія в черговий раз вдосконалила процедуру нагляду за проведенням загальних зборів АТ та реєстрацією акціонерів. Зокрема, згідно до оновлених норм, протокол складатиметься і підписуватиметься у день завершення проведення відповідного нагляду робочої групи. Пан Мисюра також додав,згідно з нововведеннями, ненадання всіх необхідних документів для представників Комісії може стати підставою для проведення позапланової перевірки акціонерного товариства.

Додамо також, що порядок розроблено відповідно до Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні».

Фінальний варіант документу буде передано до Міністерства юстиції України для державної реєстрації.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати