30 жовтня 2014, 11:18

З питань діяльності нотаріату Мін’юст провів «гарячу» лінію

Прес-служба Міністерства юстиції України

Керівники та працівники Департаменту нотаріату і фінансового моніторингу поспілкувались з громадянами в рамках проведення чергової «гарячої» телефонної лінії, організованої Мін’юстом.

Телефонували громадяни – переважно тимчасово переміщені особи та ті, хто проживає зараз у зоні проведення антитерористичної операції. Їх стосувалися здебільшого проблем з порядком відкриття спадщини в зоні проведення АТО, отримання дублікату договору купівлі-продажу, а також скарг на дії приватних нотаріусів. Відповідні роз’яснення законодавства та відповіді надавав Іван Наливайко, заступник директора Департаменту нотаріату та фінансового моніторингу Міністерства юстиції України

На заході були присутні представники різних структурних підрозділів Міністерства юстиції та уповноважені особи органів, діяльність яких координується через Міністра юстиції.

Тим, хто звернувся на пряму телефонну лінію, для більш детального вивчення їхніх проблем Іван Наливайко порекомендував ще й письмово звернутись до Міністерства юстиції із детальнішим викладенням спірних питань.

Наступна пряма телефонна лінія в Міністерстві юстиції відбудеться 26 листопада 2014 року за участю Департаменту взаємодії з органами влади.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати