04 серпня 2014, 14:23

Юрист ЮК ARZINGER Володимир Яремко призначений регіональним координатором ICC YAF

Прес-служба ЮК Arzinger

Форум молодих арбітрів (YAF) при Міжнародній торговій палаті (ICC) назвав членів своїх нових регіональних координаційних комітетів (RCC) на період з 2014 по 2016 рік. Юриста Arzinger, Володимира Яремко, запросили приєднатися до ICC YAF RCC для країн Європи та Росії.

Володимир разом з іншими новими членами RCC з 30 країн протягом наступних двох років буде відповідати за просування і розвиток глобальної мережі ICC YAF, що нараховує 7,500 членів по всьому світу.

Володимир Яремко є старшим юристом і керівником групи Міжнародний спорів і арбітражу в компанії Arzinger. Він представляє інтереси клієнтів в арбітражних процесах по різних регламентах, у тому числі, UNCITRAL, ICC, SCC, LCIA, VIAC, МКАС при ТПП України і т.д. Володимир також добре знайомий з особливостями арбітражного процесу в готельних індустріях, наприклад, з врегулюванням будівельних спорів з модельним договорами FIDIC, а також арбітражними процесами в GAFTA і FOSFA.

"Я дуже радий приєднатися до ICC YAF RCC і з нетерпінням чекаю початку роботи з практикуючими фахівцями в сфері арбітражу по всьому світу для підтримки постійного розвитку YAF", - коментує Володимир Яремко.

ICC YAF представляє собою унікальну мережу молодих професіоналів в сфері міжнародного комерційного арбітражу. Форум зростає з кожним роком, а його освітні програми та конференції створюють ідеальні умови для молодих фахівців, дозволяючи їм обмінюватися своїми ідеями про міжнародний арбітраж і вчитися у провідних експертів. Більше інформації можна знайти знайдете за посиланням.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати