20 серпня 2014, 13:10

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна консультує Intersystems з питань отримання дозволу Антимонопольного комітету України

Прес-служба ЮБ ЄПАП Україна

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна виступило юридичним радником компанії Intersystems Holdings Inc. (далі - «Intersystems») з питань отримання дозволу Антимонопольного комітету України на придбання компанії Intersystems корпорацією AGCO. Придбання Intersystems дозволить AGCO розширити свою присутність у стрімко розвиваючомуся несільськогосподарському сегменті ринку. Сума угоди не розголошується. Дата завершення угоди - 1 серпня 2014 року.

Корпорація AGCO є світовим лідером у конструюванні, виробництві та реалізації сільськогосподарської техніки та запчастин. Техніка AGCO продається під п'ятьма основними торговими брендами Challenger®, Fendt®, Massey Ferguson®, Valtra® та GSI® через торговельну мережу, що складається з понад 3150 незалежних дилерів у більш ніж 140 країнах світу. Корпорація заснована у 1990 році. Штаб-квартира AGCO знаходиться у Дулуті, штат Джорджія, США.

Компанія Intersystems, штаб-квартира якої знаходиться в Омасі, штат Небраска, США, є лідером у виробництві транспортного устаткування для лінійних і портових елеваторів по всьому світу. Продукція Intersystems використовується у багатьох областях промисловості завдяки інноваційним інженерним рішенням і досвіду виробництва обладнання для безтарного транспортування розсипного матеріалу, промислових пробовідбірників, систем відвантаження і перегрузки  продуктів.

Команда практики антимонопольного права ЄПАП Україна працювала над проектом у складі радника Олега Бойчука, молодшого юриста Надії Дмитренко під керівництвом партнера Ендрю Мака.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати