18 серпня 2014, 18:52

«Вступ в НАТО – спосіб захистити Україну від агресивної політики Росії» - Олександр Турчинов

Прес-секретар Голови Верховної Ради України

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов переконаний, що протягом п’яти років Україна зможе провести всі реформи, необхідні для вступу до Європейського Союзу, і буде повністю готовою до вступу до цієї інституції.

Таку думку спікер висловив в інтерв’ю балтійському інформаційному агентству BNS, заявивши, що якщо Україна стане членом Європейського Союзу та Північноатлантичного Альянсу, це стане надійною гарантією від агресивних прагнень Росії. І так як українська влада розуміє «неможливість реалізувати за один день» це прагнення, то ставить перед собою п’ятирічний план євроінтеграції.

О.Турчинов наголосив, що нині більшість українців також розуміють необхідність вступу нашої країни до НАТО, оскільки вступ до Північноатлантичного альянсу - «це спосіб захистити Україну від агресивної політики Росії». Саме ця агресивна політика, підкреслив О.Турчинов, привела до зміни настроїв людей на користь вступу до НАТО, зазначивши, що «це стосується і Сходу України».

«Одне із завдань Російської Федерації - не допустити вступу України до Євросоюзу, що вони намагалися зробити ще за допомогою Януковича, - сказав Голова Верховної Ради. - Але ми довели, що здатні реалізувати свій європейський вибір».

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


Додати коментар

Відмінити Опублікувати