29 липня 2014, 14:06

Виключено заборону щодо прийняття на службу в органи внутрішніх справ призовників

Прес-служба Міністерства внутрішніх справ

На виконання доручення Уряду провідні фахівцями Міністерства внутрішніх справ розроблено Проект урядової постанови «Про внесення змін до пункту 3 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ». Нормативний акт має на меті приведення вимог пункту 3 Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ у відповідність до вимог Закону України «Про внесення змін до статі 17 Закону України «Про міліцію» та статті 17 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

Зокрема, проектом постанови передбачено виключення заборони щодо прийняття на службу в органи внутрішніх справ призовників.

Реалізація цього акта дозволить остаточно врегулювати питання щодо надання відстрочки від призову на строкову військову службу особам рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ на весь період їх служби. Крім того, це дасть змогу зняти в акті Уряду відповідне обмеження щодо неможливості прийняття на службу до органів внутрішніх справ осіб призовного віку.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати