18 грудня 2014, 18:33

«Василь Кісіль і Партнери» захистили інтереси інвестиційного фонду в податковому спорі

Юристи «Василь Кісіль і Партнери» представляли в суді інтереси закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду в спорі з податковими органами щодо оподаткування коштів інститутів спільного інвестування, спрямованих на придбання цінних паперів. Сума грошових зобов'язань з податку на прибуток, що була визначена податковим органом, склала понад 5 млн доларів США.

Спір було успішно розглянуто в суді першої інстанції, апеляційному та Вищому адміністративному судах України. Вищий адміністративний суд України відмовив податковому органу у допуску справи до розгляду Верховним Судом України.

На думку керівника проекту Андрія Стельмащука, податкові органи помилково вважали, що інвестиційний фонд неправомірно не відніс до доходів доходи від операцій з продажу цінних паперів, придбаних за кошти, залучені від інвесторів інституту спільного інвестування.

Інтереси закритого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду представляли партнер Андрій Стельмащук, старший радник Вадим Беляневич, а також юрист Тетяна Мацюк. Керував проектом Андрій Стельмащук.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати