01 грудня 2014, 12:41

Триває робота щодо створення кадрового резерву з числа бойових офіцерів і генералів

Прес-служба Міністерства оборони

За останній період понад 50 посадових осіб апарату Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України було звільнено через неналежне виконання ними службових обов’язків.

Міністр оборони України генерал-полковник Степан Полторак зазначив: «Ми позбуваємося тих людей, які працювали неефективно, які затягують з прийняттям рішень. По багатьох із них проводяться службові перевірки. І це тільки початок. За підсумками року, коли ми чітко зрозуміємо хто як працював, проведемо переатестацію всього керівного складу апарату оборонного відомства. Почнемо із заступників Міністра».

Зокрема, триває робота щодо створення кадрового резерву з числа бойових офіцерів і генералів, які зможуть замінити тих посадовців, які не пройдуть атестації.

«Волонтери допомагають збирати інформацію про ділові якості командирів, яким би я хотів запропонувати службу в Міністерстві оборони та Генштабі. Ми шукаємо не лише людей здатних приймати непрості і правильні рішення, але й тих, які користуються авторитетом серед особового складу. Волонтери, працюючи у цьому напрямку підказують хто з командирів і офіцерів є найбільш авторитетним. Тих, кого поважають і слухають. Незабаром ми завершимо формування списку кадрового резерву. Це дозволить залучити до роботи людей, які брали участь у бойових діях, знають проблеми не тільки з інструкцій і нормативних документів, а стикнулися з цими проблемами на полі бою», – додав Міністр оборони України.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати