24 грудня 2014, 12:02

Суддя ВСУ взяв участь в регіональній конференції

Прес-служба Верховного Суду України

Питання криміналізації корупційних діянь юридичних осіб та розслідування і судового розгляду фактів підкупу іноземних посадових осіб обговорювались на конференції «Розслідування та судовий розгляд корупційних правопорушень: підкуп іноземних посадових осіб, відповідальність юридичних осіб». Проходив захід 10-11 грудня 2014 року у місті Парижі.

Микола Короткевич, суддя Верховного Суду України, також взяв участь у конференції. Окрім нього до складу української делегації також входили представники Адміністрації Президента України, Генеральної прокуратури, Міністерства юстиції, Міністерства внутрішніх справ, Національної академії прокуратури, науковці Національної академії внутрішніх справ та представник Державної служби фінансового моніторингу.

Разом із делегацією України участь у регіональному семінарі взяли представники країн Східної Європи та Центральної Азії: Албанії, Вірменії, Азербайджану, Боснії і Герцеговини, Болгарії, Хорватії, Естонії, Македонії, Грузії, Німеччини, Казахстану, Киргизії, Латвії, Литви, Монголії, Молдови, Чорногорії, Румунії, Сербії, Словаччини, Словенії, Швеції, Швейцарії, Таджикистану, Узбекистану та США.

Обмін досвідом і знаннями у сфері протидії та запобігання корупції в рамках проведеного семінару має важливе значення для висвітлення проблемних питань практики та пошуку шляхів їх вирішення, що є необхідним для ефективної боротьби із цим негативним явищем.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати