28 серпня 2014, 17:57

Співчуття з приводу передчасної смерті Голови Донецького апеляційного господарського суду Кулебякіна Олександра Сергійовича

28082014 Колектив Вищого господарського суду України з почуттям великого суму сприйняв звістку про передчасну смерть Голови Донецького апеляційного господарського суду Олександра Сергійовича Кулебякіна.

На 55 році життя перестало битися сповнене сил та далекоглядних планів серце мудрого керівника, досвідченого судді, надійного колеги та турботливого сім'янина.

Професійний шлях О.С. Кулебякіна від секретаря судового засідання до очільника апеляційного округу - це приклад відданості та гідності, любові до професії та рідної землі.

За 20 років самовідданого служіння системі господарського (арбітражного) судочинства Олександр Сергійович удостоєний почесного звання "Заслужений юрист України" та безлічі почесних відзнак і відомчих нагород.

Схиляючись у скорботі та розділяючи біль втрати, висловлюємо глибоке співчуття родині, близьким та колегам Олександра Сергійовича.

Хай Господь дає Вам сил та мужності перенести цю велику втрату.

Переконані, що світлий образ Олександра Сергійовича, його відкрита душа, щирість та доброта назавжди збережуться в пам'яті всіх, хто його знав.

Вічна пам'ять...

Колектив

Вищого господарського суду України

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати