30 жовтня 2014, 16:45

Працівники Контакт-центру ДФС консультують громадян, користуючись Базою знань

Прес-служба Державної фіскальної служби України

Як повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України, за останні кілька місяців фахівці Контакт-центру ДФС України надали відповіді на 865,6 тис. запитань суб’єктів господарювання та громадян. Найчастіше суб’єкти господарювання та громадяни звертались з питань оподаткування податком на додану вартість, оподаткування прибутку підприємств та сплати податку на доходи фізичних осіб.

Щоб уникнути множинного трактування положень законодавства, відповіді на звернення надаються з використанням Бази знань. Це автоматизована база уніфікованих відповідей, яка налічує 12,4 тис. запитань-відповідей. База постійно оновлюється та підтримується в актуальному стані.

Крім того, для зручності суб’єктів господарювання фахівці кол-центру постійно інформують їх про зміни у податковому, митному законодавстві та законодавстві з питань єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, надсилаючи за бажанням платника таку інформацію електронною поштою.

Базу знань розміщено на веб-порталі Державної фіскальної служби України у банері «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», розділ «Запитання-відповіді».

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати