02 вересня 2014, 17:03

Окружний адмінсуд міста Києва відмовив у задоволенні позову Висоцького В.І. до ВКДКА

Прес-служба Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури

1 вересня 2014 року Окружний адміністративний суд м. Києва розглянув позов Висоцького В.І. до Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури про встановлення відсутності повноважень ВКДКА під головуванням Загарія В.М. на прийняття рішень 7 грудня 2012 року у м. Києві;

визнання протиправним та скасування рішення ВКДКА від 7 грудня 2012 року, яким було затверджено Регламент ВКДКА;

визнання протиправним та скасування рішення ВКДКА від 18 січня 2013 року, яким було затверджено внесення змін до Регламенту ВКДКА.

В обґрунтування своїх позовних вимог пан Висоцький посилався на те, що під час засідання ВКДКА від 7 грудня 2012 року був відсутній кворум. За результатами розгляду справи постановою суду пану Висоцькому відмовлено у задоволенні позову. Про це "Юридичній газеті" повідомили в прес-службі ВКДКА.

Голова ВКДКА Валентин Загарія прокоментував згадану постанову Окружного адміністративного суду м. Києва: «Ми дуже сподіваємося, що цією постановою суду буде поставлено крапку в майже півторарічних судових баталіях за позовом Висоцького В.І. Адже такими діями пан Висоцький фактично поставив під удар всі рішення Комісії, які приймалися відповідно до процедур, прописаних у Регламенті, ухваленому Комісією».

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати