15 листопада 2014, 18:43

Обрані делегати на з’їзд адвокатів від Київської області

Сьогодні, 15 листопада 2014 р., в «Президент-готелі» відбулась  конференція адвокатів Київської області. На конференції зареєструвалося 150 делегатів, хоча загальна кількість обраних на цей захід становила 178 осіб.

В ході конференції  47 кандидатів запропонували на обрання в якості делегатів на ІІІ з’їзд адвокатів України, що пройде в м. Мукачево. З них було обрано 28 делегатів, які поїдуть на з’їзд і 5 запасних.

Відзначимо, що на конференцію адвокатів Київської області завітав київський адвокат Андрій Циганков. У своєму виступі, який він присвятив конференції адвокатів м. Києва, А. Циганков звернув увагу на так зване подвійне представництво адвокатів в Києві та Київській області. За його словами те, що на конференції адвокатів Київської області було обрано 60 делегатів є неприйнятним, оскільки квота столиці – 36 делегатів. На думку А.Циганкова, в Києві більше 6000 адвокатів, тому квота на з’їзд здавалося б 60 адвокатів. Але частина з цих 6000 одночасно являються адвокатами Київської обл. Зважаючи на цю обставину кількість делегатів на з’їзд адвокатів України має складати 37 осіб, оскільки в ЄРАУ в м. Києві значиться більше 3000 адвокатів.

Зважаючи на це, на конференції адвокатів Київської області підняли питання про звернення до мандатної комісії З'їзду з приводу ситуації, яка склалась, а також запропонували прийняти резолюцію і звернутися до Національної асоціації адвокатів України з пропозицією запросити А.Циганкова на З'їзд адвокатів в Мукачево, щоб він зміг виступити перед З'їздом.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати