13 жовтня 2014, 10:43

НаАптечку: долучайтесь до закупівлі медикаментів учасникам АТО

Асоціація правників України та Благодійний фонд допомоги захисникам Вітчизни та їх сім'ям «Коло» розпочинають проект #НаАптечку, який направлений на збір коштів для закупівлі ліків та аптечок військовослужбовцям.

В силах кожного із нас врятувати якомога більше життів учасників АТО і шлях до цього — забезпечити їх всіма необхідними медикаментами. Адже вчасна перша медична допомога здатна вберегти життя сотень наших героїв.

Що для цього потрібно? В першу чергу, сформувати аптечки з набором життєвонеобхідних ліків та засобів. З їх рекомендованим переліком можна ознайомитись за посиланням.

АПУ запрошує долучитись до їх формування кожного. Зробити це легко:

1. Перерахуйте кошти на рахунок Фонду з призначенням платежу «Благодійний внесок – Аптечка». Реквізити: Р/р 26002001100835 в АТ «Піреус банк МКБ» м.Київ, МФО 300658

2. Перерахуйте кошти на карту координатора проекту Олексія Бежевця з призначенням платежу «Благодійний внесок – Аптечка». Її номер 5168 7423 2769 9942.

3. Придбайте медикаменти з рекомендованого переліку та завезіть їх в офіс АПУ (м. Київ, вул. Межигірська, 5, оф. 15).

4. Киньте гроші в спеціальний бокс з поміткою #НаАптечку, який Ви знайдете на всіх наших заходах.

На всі кошти, які будуть зібрані в рамках ініціативи, ми закупимо медикаменти для формування аптечок. Для їх централізованого придбання аптеки погодились надати нам спеціальні знижки.

Долучайтесь до проекту та розповідайте про нього друзям і колегам. Кожна аптечка може врятувати чиєсь життя!

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати