20 листопада 2014, 14:58

Корпоративний недержавний пенсійний фонд Національного банку України: ситуація контрольована

Прес-служба Національного банку України

Інвестиційна діяльність Корпоративного недержавного пенсійного фонду Національного банку України відбувається відповідно до законодавства України. Зауваження, нещодавно надіслані Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку щодо інвестицій Фонду, нині ретельно вивчаються. Про це повідомляє прес-служба Національного банку України.

З метою об’єктивної оцінки активів Фонду було проведено внутрішній аудит та запрошено міжнародну аудиторську компанію Baker Tilly. Нещодавно призначений виконуючий обов’язки керівника Дирекції з управління діяльністю Фонду Сергій Козаченко, банкір з великим досвідом роботи, допоможе в проведенні аудиту та визначенні реальної вартості чистих активів Фонду.

Зміни до інвестиційної декларації, внесені радою Фонду, визначають такі основні напрями розміщення вільних коштів: інвестиції в державні цінні папери з терміном обігу до 3 років та розміщення  на депозитних рахунках у державних банках. Зазначені зміни спрямовані на мінімізацію ризиків та збереження коштів учасників Фонду. На сьогодні діяльність Фонду повністю контрольована і не потребує запровадження надзвичайних заходів.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати