19 серпня 2014, 16:03

Конституційний Суд України оголошує конкурс

Прес-служба Конституційного Суду України

Конституційний Суд України запрошує молодих науковців взяти участь у щорічному конкурсі на кращу наукову статтю з конституційно-правової тематики, пов`язаної із захистом прав і свобод людини і громадянина. Конкурс, що вже вдруге проводиться в рамках Всеукраїнського тижня права, започаткований торік Конституційним Судом України спільно з Міністерством освіти України та фаховим виданням «Вісник Конституційного Суду України».

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 листопада від аспірантів, ад’юнктів, пошукачів (віком до 35 років), студентів-магістрів вищих юридичних навчальних закладів.

Переможців визначить авторитетне журі, до складу якого входять члени Редакційної ради «Вісника Конституційного Суду України», на чолі з Головою КСУ, доктором юридичних наук, професором, академіком НАПрН України Юрієм Бауліним.

Оголошення підсумків конкурсу та нагородження лауреатів відбудеться в грудні 2014 року на урочистому засіданні Суду з нагоди відкриття Всеукраїнського тижня права. Кращі статті будуть опубліковані у «Віснику Конституційного Суду України».

Детально умови та порядок проведення конкурсу викладені в «Положенні про щорічний конкурс на кращу наукову статтю з конституційно-правової тематики, пов`язаної із захистом прав і свобод людини і громадянина», яке розміщене на офіційному сайті КСУ в рубриці «Повідомлення».

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати