14 жовтня 2014, 12:28

Анонс. ВГСУ проведе круглий стіл з питань судової реформи

22 жовтня 2014 року Вищий господарський суд України (вул. О. Копиленка, 6, к. 206) проводить круглий стіл на тему: "Судова реформа в Україні – стан і перспективи: забезпечення належного доступу до правосуддя, ефективність судового захисту, підвищення авторитету судової влади та довіри громадян".

Інформаційний партнер заходу: Всеукраїнське щотижневе професійне юридичне видання "Юридична газета".

Мета проведення круглого столу: обговорення стану та змісту судової реформи в Україні і політико-правових чинників, що впливають на неї; визначення єдиної концепції реформування відповідно до вимог правової демократичної держави і громадянського суспільства.

До участі в заході запрошуються очільники та представники Верховного Суду України, Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, Вищого адміністративного суду України, Ради суддів України та рад суддів спеціалізованих судів України, Міністерства юстиції України, Державної судової адміністрації України, Генеральної прокуратури України, Адміністрації Президента України, члени профільного комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя, керівники і представники вітчизняних та закордонних неурядових організацій, профільні науковці та експерти.

У зв'язку з обмеженою кількістю місць акредитація на захід проводитиметься до 17:00 21 жовтня 2014 року за телефоном: (044) 536-05-67.

Початок роботи круглого столу о 14:00 22 жовтня 2014 року.

Реєстрація учасників заходу починається з 13:30.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати