20 жовтня 2014, 16:00

Урегульовано питання державної реєстрації договорів комерційної концесії

Прес-служба Міністерства юстиції України

Передбачене дане нововведення наказом «Про затвердження Порядку державної реєстрації договорів комерційної концесії (субконцесії)», який видало сьогодні Міністерство юстиції України.

Крім урегулювання питання державної реєстрації договору комерційної концесії, документ затверджує порядок реєстрації таких договорів та поширює в цивільних і господарських відносинах інститут цих договорів, позитивно впливаючи таким чином на розвиток підприємницької діяльності в Україні.

Укрдержреєстр проводитиме реєстрацію таких договорів в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців незалежно від місцезнаходження чи місця проживання сторін договору. При цьому плата за проведення державної реєстрації не справлятиметься.

Окрім того, документи для державної реєстрації можуть бути подані заявником особисто, відправлені поштою, електронним документом.

Доступ до відомостей про державну реєстрацію договору комерційної концесії (субконцесії), договору про внесення змін до цього договору, договору про його розірвання забезпечується через Реєстраційний портал шляхом пошуку та перегляду інформації.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати