23 січня 2018, 15:40

Перші юридичні об’єднання - 2018

The American Lawyer

Як повідомляє The American Lawyer, в знак того, що консолідація на юридичному ринку не обмежується Сполученими Штатами, великі юридичні фірми в трьох інших країнах оголосили про своє об’єднання в перші кілька тижнів 2018 року.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


1. 19 січня ц.р. австралійська фірма HWL Ebsworth оголосила про об'єднання з TressCox Lawyers. Об’єднання (фактично утвориться 5 лютого) створить фірму з понад 1150 співробітниками, з яких близько 230 - партнери, 610 - інші юристи-практики, 340 - адміністративний персонал. Фірма, яка буде продовжувати використовувати ім'я HWL Ebsworth, матиме дев'ять австралійських офісів, розташованих в Аделаїді, Брісбені, Канберрі, Дарвін, Хобарті, Мельбурні, Перті і два в Сіднеї.

«У культурному плані обидві фірми працюють дуже схожим чином, і я впевнений, що наші юристи об'єднаються в одну команду без жодних проблем, - йдеться в заяві керуючого партнера HWL Хуана Мартінеса. - Це об’єднання тільки підвищить нашу здатність забезпечувати неперевершене співвідношення ціни і якості без шкоди для обслуговування».

Юридична компанія Norton Rose Fulbright була останнім глобальним юридичним представником в Австралії після того, як в минулому році погодилася на поглинання місцевої фірми Henry Davis York. У жовтні британська фірма DWF створила офіс в Австралії після підписання ексклюзивної асоціації з MVM Legal в Брісбені і Мельбурні. Ще одна незалежна австралійська фірма Piper Alderman в тому ж місяці оголосила про злиття з Norton Gledhill, комерційним бутиком в Мельбурні, які офіційно об'єдналися з 1 листопада.

2. В Ізраїлі, на юридичному ринку, який останнім часом привертає увагу великих американських юридичних компаній, один з найбільших постачальників юридичних послуг - Shibolet & Co. - який в 2014 році зібрав з семи юридичних фірм бутик в Тель-Авіві, 3 січня заявив, що об’єднається з Raved, Magriso, Benkel & Co., щоб сформувати одну з найбільших фірм Ізраїлю. Так, Shibolet спеціалізується на транскордонних угодах, венчурному капіталі і технологічній роботі, в той час як Raved Magriso має досвід в області комерційного права, судових процесів, нерухомості і технологічного сектора.

Згідно з даними ізраїльського бізнес-видання Globes, злиття між Shibolet і Raved Magriso об'єднує 11-у та 28-у найбільшу фірму в країні. При цьому об'єднана фірма матиме більше 300 партнерів, адвокатів та юристів-практиків.

3. В США Чарльз Рассел Речеліс (CRS) нещодавно підтвердив плани злиття з лондонським спортивним юридичним бутиком Couchmans, згідно з сумісною публікацією в Legal Week. Цей крок відновить спортивну практику в CRS, яка в кінці минулого року зазнала втрат після того, як чотири партнери покинули фірму, щоб створити власний бутік під назвою Northridge.

Так, чотири партнери Couchmans і сім співробітників перейдуть в CRS, яку було сформовано в 2014 році за допомогою об’єднання двох британських фірм. Деякі спортивні клієнти Couchmans включають в себе Ascot Racecourse, Fitbit Inc., Міжнародну федерацію тенісу та Rapha Racing Ltd.

Згідно з інформацією бази даних Jomati Consultants, ринок злиттів юридичних фірм Великобританії в цьому році відносно невеликий. Єдине злиття в списку Jomati на 2018 рік - розширення Kennedys’ через його союз Alberto Bunge & Associates, які знаходиться в Буенос-Айресі.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати