21 квітня 2017, 10:00

ЄПАП Україна – серед провідних юридичних фірм за версією Chambers Europe 2017

ЄПАП Україна

ЄПАП Україна зберігає провідні позиції в рейтингу Chambers Europe 2017. Довідник рекомендує ЄПАП Україна у дванадцяти практиках: банківське і фінансове право, ринки капіталу, антимонопольне право, злиття і поглинання та корпоративне право, вирішення спорів: арбітраж, судові спори та кримінальне право, трудове право, інтелектуальна власність, нерухомість, реструктуризація/банкрутство та податкове правоДесять юристів Бюро отримали індивідуальні рекомендації.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Традиційно довідник високо оцінює «визначну команду» практики банківського і фінансового права та ринків капіталу за «відмінне розуміння специфіки роботи і спрямованість на результат». Клієнти відзначають команду практики за «надання найбільш оптимального рішення для подальшого розвитку проекту».

Роман Степаненко, партнер і керівник практики, визнаний «сильним фахівцем зі значним досвідом в області фінансування, проектного фінансування та угод, пов'язаних з ринками капіталу». Клієнти цінують його вміння швидко адаптуватись до надзвичайних ситуацій.

«Сильна команда» практики антимонопольного права, «яка консультує міжнародних клієнтів», рекомендована як «відмінний експерт в питаннях взаємодії з антимонопольними органами». Довідник окремо виділяє експертизу практики в різних індустріях, включаючи фармацевтичний, банківський і фінансовий сектори, а також в сферах технологій, медіа та телекомунікацій і виробництва.

Партнер Оксана Ільченко рекомендована як фахівець з «широким світоглядом». Довідник відзначає її експертизу у справах щодо застосування та дотримання антимонопольного законодавства, M&A-угодах, а також досвід проведення розслідувань.

Команда практики злиттів і поглинання та корпоративного права отримала високі рекомендації за «відмінне розуміння локальної специфіки роботи». Клієнти окремо виділяють високий рівень залучення партерів у проекти.

Клієнти рекомендують партнера Оксану Ільченко за «взаємодію з клієнтами та вміння добре координувати роботу колег».

Практика міжнародних арбітражних і судових спорів вкотре отримує найвище визнання (Band 1) і рекомендована як «провідна у галузі вирішення спорів з бездоганною репутацією в міжнародному арбітражі». Клієнти відзначають, що перевагою практики є хороше розуміння ринку та міжнародна експертиза.

Керуючий партнер Сергій Свириба рекомендований як «один з найвідоміших експертів у сфері міжнародного арбітражу в Україні».

Довідник рекомендує партнера Маркіяна Ключковського за відмінні «навички ведення справ і розробки стратегії», окремо відзначаючи його експертизу в області спортивного права.

Судова практика, «яка консультує національні та міжнародні фінансові установи з широкого спектру судових питань», високо цінується за«клієнтоорієнтований підхід та вміння долати будь-які перешкоди».

Партнер Гліб Бялий рекомендований у сфері вирішення спорів, а саме «фінансових і спорів з державними органами влади». Довідник відзначає його «за вміння бачити цілісну картину».

Радник Арсен Мілютін вперше відзначений за «значний досвід, знання законодавства, добропорядність та успішне ведення справ».

«Видатна» практика кримінального права входить до рейтингу як одна з найсильніших в Україні, що консультує з питань, пов'язаних з «корпоративними розслідуваннями, ухиленням від сплати податків, боротьбою з відмиванням грошей», а також «справами з корупційним елементом».

Партнер і керівник практики Сергій Гребенюк відзначений за «ноу-хау в галузі кримінального судочинства».

Практика інтелектуальної власності «добре себе зарекомендувала» та отримала визнання за «відповідальність і відданість при вирішенні питань». Chambers окремо відзначає досвід вирішення спорів у сфері IP, консультування з IP питань в ході транзакцій, а також «значний досвід консультування клієнтів в ІТ та фармацевтичному секторі».

«Широко відомий на ринку IP» керівник практики Тарас Кислий відзначений за «досвід представництва інтересів фармацевтичних компаній».

Практика податкового права рекомендована за «сильну експертизу в податкових спорах», а також консультування з загальних податкових та нормативних питань.

Радники Олександр Майданик та Арсен Мілютін визнані серед провідних юристів.

Практики трудового праванерухомостіреструктуризації/банкрутства також відзначені рейтингом.

Chambers Europe охоплює 53 юрисдикції по всій Європі. Довідник містить інформацію про кращі фірми та юристів у всьому світі, ґрунтуючись на рекомендаціях колег і клієнтів, а також на експертній оцінці юридичного ринку.

Підписуйтесь на "Юридичну Газету" в FacebookTwitterTelegramLinkedin та YouTube.


0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати