22 травня 2019, 12:15

Астерс визнана "Юридичною фірмою року в Україні" на церемонії Who’s Who Legal Awards 2019

Астерс

Who’s Who Legal, одне з найбільш авторитетних джерел інформації про міжнародний юридичний ринок, визнало Астерс найкращою юридичною фірмою 2019 року в Україні. Оголошення переможців відбулося на церемонії Who’s Who Legal Awards у Gibson Hall у Лондоні (Великобританія) 16 травня 2019 року. Нагороду від імені фірми отримала Ольга Хорошилова, що керує офісом Астерс у Лондоні. 


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Згідно з офіційним повідомленням Who’s Who Legal, "ця нагорода є визнанням виняткового масштабу проектів, над якими працювала Астерс впродовж минулого року в Україні. За підсумками тисяч інтерв'ю та отриманих номінацій наше дослідження виділило саме вашу Фірму серед інших в Україні цього року". 

"Ми пишаємося цим високим міжнародним визнанням, – коментує співкеруючий партнер Астерс Олексій Дідковський. – Це наша перша міжнародна нагорода після завершення найбільшого злиття юридичних фірм в Україні та відкриття офісів фірми у Вашингтоні, Брюсселі та Лондоні. Ми розглядаємо цю відзнаку у якості переконливого свідчення того, що ми обрали правильний шлях розвитку Астерс як  найбільшої української юридичної фірми з глобальною присутністю".

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати