21 лютого 2018, 10:56

Астерс – одна з провідних юридичних фірм України згідно з Chambers Global 2018

Астерс

Chambers Global, одне з найбільш впливових щорічних міжнародних досліджень юридичного ринку, підтверджує провідне місце Астерс серед юридичних фірм України у своєму дослідженні 2018 року. Довідник високо відзначає професійні досягнення Астерс у всіх практиках, що включені в огляд по Україні.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Практика банківського та фінансового права Астерс увійшла до списку лідерів Band 1. Довідник характеризує старшого партнера Астерс Армена Хачатуряна як видатного професіонала (найвища можлива індивідуальна відзнака). Видання високо оцінює партнера Ірину Поканай, відзначаючи, що вона "володіє креативним підходом" і "розуміє, що є найважливішим". Дослідження також рекомендує радника Габріела Асланяна, підкреслюючи, що він "швидко реагує на запити" і "відмінно проводить переговори".

У практиці корпоративного права та M&A Chambers Global 2018 називає керуючого партнера Олексія Дідковського та старшого партнера Армена Хачатуряна видатними професіоналами. Партнер Вадим Самойленко також увійшов до переліку найкращих фахівців у практиці корпоративного права та M&A. Видання особливо підкреслює його ноу-хау у корпоративному праві та надання консультацій ряду авіаційних компаній, включаючи Wizz Air.

Chambers Global 2018 також рекомендує Астерс у практиці вирішення спорів. Дослідження відзначає радника Дмитра Шемеліна, який "спеціалізується на міжнародному арбітражі та володіє досвідом у справах, пов'язаних з арбітражем за інвестиційними угодами".

Довідник Chambers Global 2018 складено за підсумками тисяч інтерв'ю з юристами та клієнтами, які були проведені найбільшою командою дослідників у юридичній галузі. Видання охоплює 190 країн з усього світу, а також включає регіональні та глобальні розділи, відзначаючи найкращих юристів у світі.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати