18 січня 2019, 12:05

Астерс – фіналіст міжнародної премії The Lawyer European Awards 2019

Астерс

Астерс увійшла до числа номінантів на отримання нагороди The Lawyer European Awards 2019 у категорії "Юридична фірма року в Росії, Україні та СНД". Престижну міжнародну премію The Lawyer European Awards було засновано журналом The Lawyer, найавторитетнішим юридичним виданням Великобританії, з метою визнання провідних фірм на ринку юридичних послуг у Європі.


Маєте Телеграм? Два кліки - і ви не пропустите жодної важливої юридичної новини. Нічого зайвого, лише #самасуть. З турботою про ваш час!


Суддівська колегія премії відзначила серед номінантів юридичні фірми, які продемонстрували найкращі показники роботи у своєму регіоні за останній рік. Серед критеріїв відбору номінантів: залучені фірмою нові клієнти, участь фірми в інноваційних проектах чи судових справах, а також успішне досягнення  стратегічних цілей з розвитку. До суддівської колегії премії увійшли керуючі партнери відомих юридичних фірм та керівники юридичних департаментів провідних міжнародних компаній, таких як Coca ColaFacebookSantanderDreyfus та інші.

"Бути фіналістом цієї премії – велика честь для нас, а також визнання якості та різносторонності Астерс– зазначає Армен Хачатурян, старший партнер Астерс. – У той же час таке визнання завжди зобов'язує продовжувати дотримуватися найвищих стандартів та вдосконалюватися. Саме це ми і надалі будемо робити задля наших клієнтів".

Переможці The Lawyer European Awards 2019  будуть оголошені на урочистій церемонії, яка відбудеться 19 березня 2019 р. в готелі Grosvenor House у Лондоні.

0
0

Додати коментар

Відмінити Опублікувати